Home Latest [Answers] Amazon Karigar Quiz Answers- Win ₹25000 Pay

[Answers] Amazon Karigar Quiz Answers- Win ₹25000 Pay

by admin

Amazon Karigar Quiz Answers

[Answers] Amazon Karigar Quiz – Win ₹25000 Pay | 4 Winners


Amazon Karigar Quiz , Amazon Karigar Quiz Answers , Amazon Quiz Of The Week– Hi Guys, Hope You are Enjoying Our Daily 1st On Net Posting Of All Amazon Quizzes & Amazon Quiz Answers. Today We Have Already Published The Amazon Dyson Air Purifier Quiz , Where Amazon is Giving Away Free Dyson Air Purifier to Quiz Winners.

Meanwhile , Amazon Has Announced Another Quiz Based On Amazon’s New Quiz Of The Week Amazon Karigar Quiz. This Amazon Karigar Quiz Will Run Till 14th December & You Need to Answer 5 Questions Before That in Order to be Eligible For The Price Of ₹25000 Amazon Pay Balance.Amazon Karigar Quiz Answers

Last Week In Amazon Quiz of The Week , We Have Seen Amazon Joy Of Giving Quiz & Now This Week Amazon Has Announced Karigar Quiz as The Part Of Quiz Of The Week

Total 4 Peoples Will Be Selected as Winner From This Amazon Karigar Quiz & Amazon ₹25000 Pay Balance Will Be Credited Into Their Pay Wallet Before 15th January 2020.

Also ReadAmazon Wardrobe Sale Spin & Win Answers

| Amazon Small Business Day Quiz Answers 

Amazon World TV Day Quiz Answers | Win ₹10000

Amazon Oppo A9 2020 Quiz Answers

Amazon Karigar Quiz – How To Play This Quiz ?

1, First Of All Just Login Into Amazon Account

2. Now Just Click On Search bar & Search For Word “Quiz

3. On Next Page , You Will See FunZone Banner – Just Click On That. There Will Be Amazon Daily Quiz & Amazon World TV Day Quiz Will Be There Along With Amazon Karigar Quiz Banner.

Amazon Karigar Quiz Answers

4. Now Click On “Amazon Karigar” Quiz Banner & Click On Start Quiz Button

5. Now Select Answers According To Below Posted Solved Answers

Amazon Karigar Quiz – All Correct Answers | 2nd February 2020

1. ___ is a program run by Amazon to give prominence to India’s rich handicrafts heritage. Featuring over 50,000+ products, including unique Art & Crafts from 20 states in India, it enables weavers and artisans to showcase ‘Made in India’ products to customers.

Answer:- Karigar

2. The logo of Amazon Karigar, with lines coming together to showcase India’s diverse and rich culture, resembles which of these?

Answer:- ThumbPrint

3. National Handloom Day, on the eve of which, Amazon Karigar was launched, falls on the 7th day of which month?

Answer:- August

4. The name of which dyeing technique used to pattern textiles, prominent in South India, is derived from a Malay word meaning to ‘tie’?

Answer:- Ikat

5. Which of these iconic handloom styles or products is also the name of a song composed by Amit Trivedi for ‘Fitoor’?

Answer:- Pashmina

Amazon Karigar Quiz – All Correct Answers 

Question 1 – ___ is a program run by Amazon to give prominence to India’s rich handicrafts heritage. Featuring over 50,000+ products, including unique Art & Crafts from 20 states in India, it enables weavers and artisans to showcase ‘Made in India’ products to customers.

Answers is – Karigar

Q2: The logo of Amazon Karigar, with lines coming together to showcase India’s diverse and rich culture, resembles which of these?

Ans: Thumbprint

Q3: National Handloom Day, on the eve of which, Amazon Karigar was launched, falls on the 7th day of which month?

Ans: August

Q4: The name of which dyeing technique used to pattern textiles, prominent in South India, is derived from a Malay word meaning to ‘tie’?

Ans: Ikat

Q5: Which of these iconic handloom styles or products is also the name of a song composed by Amit Trivedi for ‘Fitoor’?

Ans: Pashmina

Done !! Congratulations , You Just Cleared The Amazon Karigar Quiz , Now Keep Your Eyes On Prize List

Amazon Green Earth Quiz Answers

About Amazon Karigar :- 

Amazon Karigar is a program run by Amazon to give prominence to India’s rich handicrafts heritage. Amazon Karigar Store is featuring 50,000+ handicraft products from across 20+ states of India. To Celebrate The  ‘All India handicrafts week’ , Amazon has Released Amazon Karigar Quiz.


More Details Of This Quiz :-

1. This Contest will commence on 02 February 2020 from 00:00:01 a.m. (IST) to 08 February 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 4 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs. 25,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”). 7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

related posts

Leave a Comment